Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
babz dynamic legends cf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Ochiang passt de bal in één keer door. Owiti heeft problemen om de bal te vangen. Owiti probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mwachofi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okoth de bal. Wandaba begaat een overtreding. Wandaba krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Ochiang passt de bal zonder na te denken. Modi is nu in balbezit. Lelel is nu in balbezit. Lelel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Okoth geeft de bal voor. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck speelt de bal door. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ochiang rent richting de bal. Ochiang probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi draait met de bal, schiet en ... Okoth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: babz 40%, dynamic legends cf 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
babz - dynamic legends cf 0:0

52e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Owiti probeert naar een medespeler te passen. Matiku speelt de bal door. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Langat onderschept slim de pass. Langat met een sublieme pass. Odinga rent richting de bal. Odinga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
babz - dynamic legends cf 0:1

74e minuut.
Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Owiti is nu in balbezit. Langat is nu in balbezit. Langat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Maranga is nu in balbezit. Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maranga zijn tegenspeler op de grond. Maranga krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mambo-Mumba onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matiku neemt de hoekschop. Rono is nu in balbezit. Rono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
babz - dynamic legends cf 1:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matiku met de inworp. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mambo-Mumba de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: babz 33%, dynamic legends cf 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
babz - dynamic legends cf 1:1