Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shangai mulika fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Mbareck de bal. Lagat rent richting de bal. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mbareck is nu in balbezit. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck is nu in balbezit. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Nzibo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baiya komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Lagat speelt de bal door. Maxime heeft problemen om de bal te vangen. Maxime passt de bal zonder na te denken. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck schiet op doel. Vader bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 64%, mulika fc 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shangai - mulika fc 0:0

63e minuut.
Konchellah heeft problemen om de bal te vangen. Lagat rent richting de bal. Konchellah is nu in balbezit. Lagat verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
shangai - mulika fc 1:0

67e minuut.
Masamba met de inworp. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagat krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Lorupe is nu in balbezit. Lagat rent richting de bal. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat rent richting de bal. Lagat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Konchellah speelt de bal door. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu probeert naar een medespeler te passen. Kwach rent richting de bal. Kwach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Omondi geeft de bal voor. Kwach rent richting de bal. Kwach passt de bal zonder na te denken. Baiya is nu in balbezit. Baiya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 56%, mulika fc 44%.
shangai - mulika fc 1:0