Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dynamic legends cf shangai
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Koskei verovert de bal door een tackle van achteren. Koskei probeert naar een medespeler te passen. Odinga is nu in balbezit. Odinga schiet op doel. Jepleting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - shangai 1:0

21e minuut.
Machethe controleert de bal met de borst. Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe maakt een afschuwelijke overtreding. Machethe krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Masamba kopt de bal weg. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth begaat een overtreding. Okoth krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Omondi geeft een hoge lob. Daar is Mbareck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Simiyu is nu in balbezit. Simiyu geeft een hoge lob. Odinga rent richting de bal. Odinga schiet op doel. Jepleting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - shangai 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 47%, shangai 53%.
dynamic legends cf - shangai 2:0

47e minuut.
Maranga probeert de bal met de borst te controleren. Lagat onderschept slim de pass. Lagat geeft de bal voor. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Klungelig pakt Langat de bal. Machethe verovert de bal door een tackle van achteren. Asiedu probeert naar een medespeler te passen. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Mbareck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nduria komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kibowen geeft de bal voor. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei geeft de bal voor. Lelel is nu in balbezit. Lelel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Maranga met de inworp. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria speelt de bal door. Odinga is nu in balbezit. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Asiedu geeft de bal voor. Okoth rent richting de bal. Okoth geeft een hoge lob. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mbareck rent richting de bal. Mbareck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Maranga geeft een hoge lob. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat speelt de bal door. Odinga is nu in balbezit. Odinga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lagat kopt de bal weg. Simiyu heeft problemen om de bal te vangen. Simiyu geeft de bal voor. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Okoth heeft problemen om de bal te vangen. Mbareck verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat rent richting de bal. Lagat haalt uit met een fantastische trap. Rotich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamic legends cf - shangai 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamic legends cf 52%, shangai 48%.
dynamic legends cf - shangai 2:1