Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shangai dynamic legends cf
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Lagat is nu in balbezit. Kibowen verovert de bal door een tackle van achteren. Kibowen passt de bal in één keer door. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Asiedu met een sublieme pass. Daar is Mbareck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shangai - dynamic legends cf 1:0

14e minuut.
Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth rent richting de bal. Mbareck verovert de bal door een tackle van achteren. Mbareck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shangai - dynamic legends cf 2:0

18e minuut.
Lagat verovert de bal door een tackle van achteren. Kibowen begaat een overtreding. Lagat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machethe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nduria kan de bal niet met de borst controleren. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Machethe rent richting de bal. Langat onderschept slim de pass. Langat met een sublieme pass. Odinga is nu in balbezit. Odinga haalt uit met een fantastische trap. Jepleting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lagat probeert naar een medespeler te passen. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo geeft een hoge lob. Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Masamba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 49%, dynamic legends cf 51%.
shangai - dynamic legends cf 2:0

50e minuut.
Maxime passt de bal met de wreef. Langat rent richting de bal. Langat probeert naar een medespeler te passen. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kibowen geeft een lange en hoge pass. Thuku rent richting de bal. Odinga rent richting de bal. Odinga schiet op doel. Jepleting werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lelel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lelel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Odinga probeert de bal met de borst te controleren. Odinga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kibowen rent richting de bal. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat met een sublieme pass. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Langat onderschept slim de pass. Langat met een sublieme pass. Odinga is nu in balbezit. Odinga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thuku de bal onder controle te krijgen. Jepleting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo geeft de bal voor. Kibowen kopt de bal weg. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shangai 62%, dynamic legends cf 38%.
shangai - dynamic legends cf 2:0