Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kisumu city stars rdcongo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Otieno probeert naar een medespeler te passen. Ayuko speelt de bal door. Nyariki rent richting de bal. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - rdcongo 0:1

8e minuut.
Koech passt de bal in één keer door. Radull is nu in balbezit. Radull passt de bal met de wreef. Wairimu rent richting de bal. Wairimu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zaman passt de bal zonder na te denken. Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu onderschept slim de pass. Wairimu schiet op doel. Cherono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Koech heeft problemen om de bal te vangen. Murunga is nu in balbezit. Murunga speelt de bal door. Ayuko rent richting de bal. Ayuko geeft de bal voor. Nyariki bokst de bal weg.

21e minuut.
Wambugu is nu in balbezit. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti geeft een lange en hoge pass. Wairimu rent richting de bal. Wairimu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kisumu city stars - rdcongo 1:1

29e minuut.
Ayuko rent richting de bal. Jepleting onderschept slim de pass. Jepleting passt de bal in één keer door. Nyariki rent richting de bal. Nyariki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 52%, rdcongo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kisumu city stars - rdcongo 1:1

46e minuut.
Wairimu is nu in balbezit. Wambugu speelt de bal door. Lekimeju rent richting de bal. Macachia onderschept slim de pass. Macachia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kamade de bal onder controle te krijgen. Macachia rent richting de bal. Macachia haalt uit met een fantastische trap. Cherono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - rdcongo 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Macachia de bal. Macachia kopt de bal weg. Daar is Mbugua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wairimu rent richting de bal. Wairimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kisumu city stars - rdcongo 3:1

78e minuut.
Macachia speelt de bal door. Misoi rent richting de bal. Misoi geeft een lange en hoge pass. Radull rent richting de bal. Radull haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jepleting geeft de bal voor. Lekimeju kopt de bal weg. Zaman probeert de bal aan de voet te houden. Nyariki is nu in balbezit. Nyariki schiet op doel. Nyariki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kisumu city stars 38%, rdcongo 62%.
kisumu city stars - rdcongo 3:1