Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rdcongo kisumu city stars
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ayuko probeert naar een medespeler te passen. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaman. Nyariki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lihalakha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Wairimu is nu in balbezit. Wambugu speelt de bal door. Klungelig pakt Lekimeju de bal. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. Macachia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rdcongo - kisumu city stars 0:1

16e minuut.
Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo heeft problemen om de bal te vangen. Ayuko is nu in balbezit. Ayuko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wairimu. Wairimu krijgt een gele kaart. Kamade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wambugu met een snel genomen vrije trap. Nyariki rent richting de bal. Nyariki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Koskei rent richting de bal. Koskei geeft een hoge lob. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ayuko verovert de bal door een tackle van achteren. Ayuko probeert naar een medespeler te passen. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyariki haalt uit met een fantastische trap. Nyariki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rdcongo 41%, kisumu city stars 59%.
rdcongo - kisumu city stars 0:1

48e minuut.
Inworp. Loloupe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limo is nu in balbezit. Ayuko rent richting de bal. Ayuko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Lihalakha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo passt de bal met de wreef. Ayuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuko haalt uit met een fantastische trap. Nyariki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rdcongo - kisumu city stars 1:1

69e minuut.
Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo speelt de bal door. Wairimu heeft problemen om de bal te vangen. Wairimu draait met de bal, schiet en ... Kamade probeert de bal aan de voet te houden. Cherono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Lekimeju geeft een lange en hoge pass. Inworp. Radull met een snelle inworp. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rdcongo 51%, kisumu city stars 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rdcongo - kisumu city stars 1:1