Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Tigers babz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Modi heeft problemen om de bal te vangen. Kinyor begaat een overtreding. Modi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Modi met een snel genomen vrije trap. Kitur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Shikubu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Letipilia kopt de bal weg. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang probeert naar een medespeler te passen. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Shikubu met een harde bal richting middenveld. Karai is nu in balbezit. Karai probeert naar een medespeler te passen. Cherono rent richting de bal. Cherono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft een hoge lob. Masamba heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tigers 49%, babz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemian Tigers - babz 0:0

79e minuut.
Wandaba rent richting de bal. Wandaba passt de bal zonder na te denken. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ambani de bal onder controle te krijgen. Shikubu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Tigers - babz 0:1

82e minuut.
Karai passt de bal met de wreef. Cherono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Letipilia. Letipilia krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Letipilia heeft problemen om de bal te vangen. Cherono rent richting de bal. Cherono passt de bal zonder na te denken. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Tigers 61%, babz 39%.
Bohemian Tigers - babz 0:1