Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wazappp FK DESNA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Dikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobyov verovert de bal door een tackle van achteren. Hay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hay krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tatarintsev geeft de bal voor. Inworp. Mishenkivskiy met een snelle inworp. Vorobyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - FK DESNA 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Shalychev de bal. Vorobyov is nu in balbezit. Vorobyov passt de bal in één keer door. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vorobyov passt de bal zonder na te denken. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshirskiy rent richting de bal. Shalychev verovert de bal door een tackle van achteren. Shalychev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - FK DESNA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 33%, FK DESNA 67%.
wazappp - FK DESNA 2:0

51e minuut.
Kiryukhin rent richting de bal. Jaros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiryukhin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiryukhin met een snel genomen vrije trap. Nepogodov rent richting de bal. Shalychev verovert de bal door een tackle van achteren. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. Kril` bokst de bal weg.

61e minuut.
Pantilov speelt de bal door. Vorobyov is nu in balbezit. Vorobyov passt de bal zonder na te denken. Shalychev rent richting de bal. Shalychev haalt uit met een fantastische trap. Kril` bokst de bal weg.

76e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev met een sublieme pass. Vashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tatarintsev met een sublieme pass. Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibragimov passt de bal in één keer door. Lemishko rent richting de bal. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - FK DESNA 2:1

85e minuut.
Pantilov probeert naar een medespeler te passen. Vorobyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalychev schiet op doel. Nepogodov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wazappp - FK DESNA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wazappp 29%, FK DESNA 71%.
wazappp - FK DESNA 3:1