Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TAHITI FC Vieux Crocodiles
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bonane probeert naar een medespeler te passen. Moussambani rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ayakan ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ayakan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Moussambani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Messi neemt zijn aanloop. N`Doumbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:0

9e minuut.
Halidou met een sublieme pass. Adjan is nu in balbezit. Adjan speelt de bal door. Nzinkeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzinkeu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:1

15e minuut.
Halidou verovert de bal door een tackle van achteren. Halidou passt de bal met de wreef. Adjan is nu in balbezit. Adjan schiet op doel. Tene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:2

32e minuut.
Edjoa met een snelle inworp. Klungelig pakt Adji de bal. Adji geeft een hoge lob. Nzinkeu rent richting de bal. Nzinkeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Bamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dam rent richting de bal. Adjan verovert de bal door een tackle van achteren. Nzinkeu rent richting de bal. Nzinkeu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:3

40e minuut.
Edjoa onderschept slim de pass. Edjoa met een sublieme pass. Nzinkeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzinkeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAHITI FC 65%, Vieux Crocodiles 35%.
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:4

84e minuut.
Halidou probeert naar een medespeler te passen. Nzinkeu kan de bal niet met de borst controleren. Elame is nu in balbezit. Nzinkeu verovert de bal door een tackle van achteren. Nzinkeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAHITI FC 58%, Vieux Crocodiles 42%.
TAHITI FC - Vieux Crocodiles 1:5