Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvijas tv sara farwiez
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Valeinis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pumpiņrasa de bal onder controle te krijgen. Krūze is nu in balbezit. Krūze draait met de bal, schiet en ... Mediņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Auseklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mālītis is nu in balbezit. Auseklis onderschept slim de pass. Auseklis schiet op doel. Lembergs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilsons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Līvs heeft problemen om de bal te vangen. Pumpiņrasa rent richting de bal. Plicis rent richting de bal. Lembergs rent richting de bal. Lembergs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Pumpiņrasa rent richting de bal. Plicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpiņrasa onderschept slim de pass. Pumpiņrasa draait met de bal, schiet en ... Zeilands werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvijas tv - sara farwiez 1:0

17e minuut.
Sprukstiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeinis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sprukstiņš. Sprukstiņš krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dīcis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zalomov met een snelle inworp. Daar is Āmurgalva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Āmurgalva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Balcars geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sprukstiņš met een snelle inworp. Pumpiņrasa rent richting de bal. Pumpiņrasa geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Krūze rent richting de bal. Auseklis rent richting de bal. Auseklis schiet op doel. Krūze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krūze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vilsons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Vaits bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vaits zal de hoekschop nemen. Līvs is nu in balbezit. Līvs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas tv 38%, sara farwiez 62%.
Latvijas tv - sara farwiez 1:0

54e minuut.
Inworp. Sprukstiņš met de inworp. Plicis rent richting de bal. Pumpiņrasa verovert de bal door een tackle van achteren. Pumpiņrasa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zalomov passt de bal in één keer door. Āmurgalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Burinieks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burinieks krijgt een gele kaart. Āmurgalva raakt geblesseerd tijdens het duel. Zalomov met een snel genomen vrije trap. Vilsons bokst de bal weg.

67e minuut.
Pumpiņrasa passt de bal met de wreef. Zaļlapa rent richting de bal. Līvs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpiņrasa is nu in balbezit. Pumpiņrasa schiet op doel. Zeilands probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Strautmanis geeft de bal voor. Sprukstiņš is nu in balbezit. Sprukstiņš speelt de bal door. Pumpiņrasa is nu in balbezit. Pumpiņrasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dāboliņš speelt de bal door. Mālītis rent richting de bal. Mālītis passt de bal met de wreef. Līvs is nu in balbezit. Līvs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vaits passt de bal met de wreef. Burinieks rent richting de bal. Burinieks geeft een hoge lob. Pumpiņrasa rent richting de bal. Pumpiņrasa schiet op doel. Zeilands verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vaits neemt de hoekschop. Lembergs rent richting de bal. Lembergs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Balcars trapt de bal weg. Smaidis kopt de bal weg. Daar is Strautmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krūze verovert de bal door een tackle van achteren. Krūze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvijas tv 44%, sara farwiez 56%.
Latvijas tv - sara farwiez 1:0