Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTF Kwoomeng zlzldmlcks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kwoon-Wang rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hokkido de bal. Hokkido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kwoon-Wang onderschept slim de pass. Kwoon-Wang probeert naar een medespeler te passen. Yong-Byung speelt de bal door. Cheng-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Young speelt de bal door. Kwoon-Wang rent richting de bal. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Hayun verovert de bal door een tackle van achteren. Hayun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yong-Byung met de inworp. Hayun rent richting de bal. Hayun haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Ling heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Chyu-Li is nu in balbezit. Hwan-Hyuong onderschept slim de pass. Hwan-Hyuong speelt de bal door. Hokkido rent richting de bal. Hokkido haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jee-Doo probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hiu-Hyu met de inworp. Kateshi heeft problemen om de bal te vangen. Kateshi geeft de bal voor. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yong-Byung geeft een lange en hoge pass. Sun heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ... Kyu-Song probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoomeng - zlzldmlcks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoomeng 46%, zlzldmlcks 54%.
KTF Kwoomeng - zlzldmlcks 0:1

52e minuut.
Chyu-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Li geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chyu-Lee de bal onder controle te krijgen. Cheng-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoomeng - zlzldmlcks 0:2

75e minuut.
Hiu-Hyu met een sublieme pass. Kwoon-Wang speelt de bal door. Chyu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokkido onderschept slim de pass. Hokkido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hokkido draait met de bal, schiet en ... Soo-Hyun rent richting de bal. Hiu-Hyu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soo-Hyun raakt geblesseerd tijdens het duel. Hokkido legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoomeng - zlzldmlcks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoomeng 43%, zlzldmlcks 57%.
KTF Kwoomeng - zlzldmlcks 1:2