Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seul Samurai 96.Poohbuk Mingik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Yang-Hyung passt de bal zonder na te denken. Yang-Kwo is nu in balbezit. Yang-Kwo geeft een hoge lob. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yang-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hwan-Yong de bal. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - 96.Poohbuk Mingik 0:1

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Ling-Yang de bal onder controle te krijgen. Yang-Yong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keto. Keto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 57%, 96.Poohbuk Mingik 43%.
Seul Samurai - 96.Poohbuk Mingik 0:1

50e minuut.
Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun geeft een hoge lob. Hadongh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Han-Young kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang-Hyung met een snelle inworp. Yang-Kwo rent richting de bal. Yang-Kwo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yang-Yong geeft de bal voor. Inworp. Keto met de inworp. Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Sin geeft een lange en hoge pass. Daar is Tae-Byung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Yang is nu in balbezit. Ling-Yang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seul Samurai - 96.Poohbuk Mingik 1:1

87e minuut.
Han-Kim probeert naar een medespeler te passen. Yang-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Young tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Kwo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Won-Song zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yang-Hyung geeft een hoge lob. Hwan-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Han-Hyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - 96.Poohbuk Mingik 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 50%, 96.Poohbuk Mingik 50%.
Seul Samurai - 96.Poohbuk Mingik 1:2