Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonbuk Kwoomeng zlzldmlcks
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Lee-Bum passt de bal met de wreef. Yong-Byung is nu in balbezit. Yong-Byung speelt de bal door. Cheng-Ling heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Cheng-Do, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyun begaat een overtreding. Cheng-Hyun krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Jae-Kun geeft een hoge lob. Kateshi heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Yang probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wang-Lee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jee-Doo met de inworp. Wang-Young rent richting de bal. Wang-Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cheng-Won is nu in balbezit. Kateshi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Won. Kateshi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Jae-Kun is nu in balbezit. Jae-Kun geeft een hoge lob. Chyu-Li kopt de bal weg. Yong-Byung is nu in balbezit. Yong-Byung geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Kwoomeng 69%, zlzldmlcks 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buchoonbuk Kwoomeng - zlzldmlcks 0:0

51e minuut.
Jae-Kun is nu in balbezit. Jae-Kun geeft de bal voor. Cheng-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Do schiet op doel. Jung-Hwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Kwoomeng - zlzldmlcks 1:0

68e minuut.
Chyu-Li rent richting de bal. Chyu-Hyung probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Do is nu in balbezit. Cheng-Do haalt uit met een fantastische trap. Jung-Hwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Kwoomeng - zlzldmlcks 2:0

73e minuut.
Kateshi is nu in balbezit. Kateshi passt de bal met de wreef. Wang-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ... Lo-Sin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Hwan-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Yang geeft een lange en hoge pass. Wang-Lee probeert naar een medespeler te passen. Kateshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateshi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hiu-Hyu is nu in balbezit. Hiu-Hyu geeft een hoge lob. Hwan-Yang met een sublieme pass. Wang-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Young schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hwan-Yang met een sublieme pass. Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling passt de bal zonder na te denken. Wang-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Young schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Kwoomeng 62%, zlzldmlcks 38%.
Buchoonbuk Kwoomeng - zlzldmlcks 2:0