Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seul Samurai Buchoonbuk Kwoomang
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Chan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Sun passt de bal in één keer door. Kwoon-Bum heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Bum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - Buchoonbuk Kwoomang 0:1

25e minuut.
Keto verovert de bal door een tackle van achteren. Keto speelt de bal door. Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Sun onderschept slim de pass. Chan-Sun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Son-Li rent richting de bal. Chan-Sun begaat een overtreding. Son-Li is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Han-Kim met een snel genomen vrije trap. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keto. Ling-Yang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ling-Yang kan niet meer verder spelen. Han-Ying komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Son-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Ying onderschept slim de pass. Chan-Ying passt de bal met de wreef. Kwoon-Bum rent richting de bal. Kwoon-Bum schiet op doel. Tae-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 42%, Buchoonbuk Kwoomang 58%.
Seul Samurai - Buchoonbuk Kwoomang 0:1

54e minuut.
Takeshi geeft een hoge lob. Han-Ying rent richting de bal. Hwan-Do onderschept slim de pass. Ling-Sun is nu in balbezit. Ling-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Takeshi met een snelle inworp. Ling-Sun rent richting de bal. Ling-Sun schiet op doel. Han-Ying rent richting de bal. Han-Ying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seul Samurai - Buchoonbuk Kwoomang 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 57%, Buchoonbuk Kwoomang 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seul Samurai - Buchoonbuk Kwoomang 1:1