Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seul Samurai KTF Kwoomeng
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ling-Sun onderschept slim de pass. Ling-Sun geeft een hoge lob. Daar is Chyu-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Ying is nu in balbezit. Han-Ying draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - KTF Kwoomeng 1:0

12e minuut.
Han-Kim onderschept slim de pass. Ling-Sun is nu in balbezit. Ling-Sun passt de bal in één keer door. Han-Ying rent richting de bal. Han-Ying draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chan-Sin onderschept slim de pass. Chan-Sin met een sublieme pass. Han-Ying rent richting de bal. Han-Ying haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Hotyou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takeshi met de inworp. Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chan-Sin rent richting de bal. Hotyou is nu in balbezit. Hotyou probeert naar een medespeler te passen. Soo-Hyun is nu in balbezit. Soo-Hyun schiet op doel. Tae-Uk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seul Samurai - KTF Kwoomeng 1:1

25e minuut.
Hwan-Yong rent richting de bal. Hwan-Yong geeft de bal voor. Han-Kim probeert de bal aan de voet te houden. Hokkido rent richting de bal. Hokkido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Park-Do rent richting de bal. Han-Young begaat een overtreding. Park-Do is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hotyou zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Son-Li de bal. Soo-Hyun rent richting de bal. Soo-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Tae-Uk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - KTF Kwoomeng 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 47%, KTF Kwoomeng 53%.
Seul Samurai - KTF Kwoomeng 1:2

60e minuut.
Hotyou bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeshi onderschept slim de pass. Takeshi met een sublieme pass. Han-Ying is nu in balbezit. Han-Ying schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Han-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kim passt de bal met de wreef. Han-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Ying schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Han-Kim probeert naar een medespeler te passen. Young geeft een hoge lob. Hwan-Yong is nu in balbezit. Soo-Hyun onderschept slim de pass. Soo-Hyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hwan-Hyuong geeft een lange en hoge pass. Hotyou kopt de bal weg. Daar is Han-Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Hyun rent richting de bal. Soo-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 51%, KTF Kwoomeng 49%.
Seul Samurai - KTF Kwoomeng 1:2