Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Mingma Buchoonbuk Kwoomeng
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Son-Gui probeert naar een medespeler te passen. Ling-Youn rent richting de bal. Hiu-Seng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ling-Youn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ling-Youn zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lo-Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chan-Bum rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chyu-Hyung. Chan-Bum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chan-Bum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ling-Youn kopt de bal weg. Kyuong-Yo heeft problemen om de bal te vangen. Hokido rent richting de bal. Hokido draait met de bal, schiet en ... Lo-Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Hiu-Seng speelt de bal door. Chan-Lee rent richting de bal. Chan-Lee passt de bal in één keer door. Ling-Youn is nu in balbezit. Ling-Youn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sung-Kuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Seng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Seng probeert naar een medespeler te passen. Wang-Lin rent richting de bal. Wang-Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingma 43%, Buchoonbuk Kwoomeng 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyenghang Mingma - Buchoonbuk Kwoomeng 0:0

65e minuut.
Sung-Kuk probeert de bal met de borst te controleren. Son-Gui rent richting de bal. Son-Gui passt de bal in één keer door. Ling-Youn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Youn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingma - Buchoonbuk Kwoomeng 1:0

73e minuut.
Chan-Hyuong is nu in balbezit. Chyu rent richting de bal. Chan-Hyuong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chan-Hyuong krijgt een gele kaart. Chyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chyu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sung-Kuk rent richting de bal. Son-Gui begaat een overtreding. Sung-Kuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sung-Kuk kan niet meer verder spelen. Hiu-Hyuong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingma 43%, Buchoonbuk Kwoomeng 57%.
Anyenghang Mingma - Buchoonbuk Kwoomeng 1:0