Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTF Kwoomeng 96.Poohbuk Mingik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hotyou is nu in balbezit. Kyuong-Yong onderschept slim de pass. Kyuong-Yong met een sublieme pass. Kyuong-Soo is nu in balbezit. Kyuong-Soo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Han-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young rent richting de bal. Young speelt de bal door. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Won-Song onderschept slim de pass. Won-Song geeft een hoge lob. Klungelig pakt Won-Tae de bal. Kyuong-Soo is nu in balbezit. Kyuong-Soo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoomeng - 96.Poohbuk Mingik 0:1

26e minuut.
Park-Do is nu in balbezit. Park-Do passt de bal met de wreef. Hokkido heeft problemen om de bal te vangen. Soo-Hyun is nu in balbezit. Soo-Hyun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KTF Kwoomeng - 96.Poohbuk Mingik 1:1

27e minuut.
Hokkido onderschept slim de pass. Hokkido passt de bal zonder na te denken. Yang-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Hyun rent richting de bal. Soo-Hyun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Hotyou is nu in balbezit. Hotyou probeert naar een medespeler te passen. Hokkido probeert naar een medespeler te passen. Soo-Hyun rent richting de bal. Soo-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoomeng - 96.Poohbuk Mingik 2:1

44e minuut.
Hadongh onderschept slim de pass. Hadongh met een sublieme pass. Sun is nu in balbezit. Kyuong-Soo onderschept slim de pass. Kyuong-Soo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoomeng 60%, 96.Poohbuk Mingik 40%.
KTF Kwoomeng - 96.Poohbuk Mingik 2:1

47e minuut.
Hotyou rent richting de bal. Han-Young is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hotyou. Han-Young raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Han-Young raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Du-Ri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Park-Do zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadongh is nu in balbezit. Hokkido verovert de bal door een tackle van achteren. Hokkido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Won-Tae met de inworp. Hotyou rent richting de bal. Hotyou met een sublieme pass. Soo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Hyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoomeng 59%, 96.Poohbuk Mingik 41%.
KTF Kwoomeng - 96.Poohbuk Mingik 2:1