Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Poohbuk Mingik cdscxzc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ling-Lee geeft een hoge lob. Lee-Sun is nu in balbezit. Won-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Song passt de bal in één keer door. Kyuong-Yong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jee-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Gui geeft een hoge lob. Dae-Li kopt de bal weg. Kwon-Hyun is nu in balbezit. Kwon-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Lee-Sun de bal. Lee-Sun geeft een lange en hoge pass. Du-Ri probeert de bal aan de voet te houden. Kwon-Hyun is nu in balbezit. Kwon-Hyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Ling-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Gui met een sublieme pass. Yang-Hyung is nu in balbezit. Sun-Hong rent richting de bal. Sun-Hong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dae-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Li geeft een lange en hoge pass. Yang-Hyu speelt de bal door. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kyuong-Yong geeft de bal voor. Won-Song speelt de bal door. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Du-Ri bereikt de bal nog maar net als eerste. Du-Ri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Poohbuk Mingik 41%, cdscxzc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Poohbuk Mingik - cdscxzc 0:0

47e minuut.
Ling-Lee met een sublieme pass. Hikedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kyuong-Soo. Kyuong-Soo krijgt een gele kaart. Hikedo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Hadongh geeft een lange en hoge pass. Tae-Li kopt de bal weg. Klungelig pakt Du-Ri de bal. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo schiet op doel. Hatoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Yang-Yong is nu in balbezit. Hadongh rent richting de bal. Hadongh speelt de bal door. Kyuong-Soo is nu in balbezit. Kyuong-Soo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
96.Poohbuk Mingik - cdscxzc 1:0

60e minuut.
Kyuong-Soo rent richting de bal. Tae-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuong-Soo schiet op doel. Hatoshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Poohbuk Mingik - cdscxzc 2:0

64e minuut.
Won-Song geeft de bal voor. Hadongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Du-Ri speelt de bal door. Kyuong-Soo rent richting de bal. Kyuong-Soo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Poohbuk Mingik - cdscxzc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Poohbuk Mingik 40%, cdscxzc 60%.
96.Poohbuk Mingik - cdscxzc 3:0