Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchoonbuk Kwoomang zlzldmlcks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Chan-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Wang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chan-Ying is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chan-Sun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yong-Byung heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jee-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Doo geeft een lange en hoge pass. Keto verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yong-Byung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Park-Ling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ling-Park kopt de bal weg. Wang-Young is nu in balbezit. Wang-Young passt de bal in één keer door. Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Kwoon-Wang de bal onder controle te krijgen. Chan-Sun rent richting de bal. Chan-Sun geeft een hoge lob. Chan-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Tae schiet op doel. Jung-Hwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chan-Tae neemt de hoekschop. Cheng-Hyun probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Kwoomang 55%, zlzldmlcks 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buchoonbuk Kwoomang - zlzldmlcks 0:0

46e minuut.
Cheng-Ling is nu in balbezit. Cheng-Ling passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Keto de bal. Wang-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Young draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Park-Ling bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Park-Ling probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lo-Yang de bal. Wang-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Kwoomang - zlzldmlcks 0:1

54e minuut.
Hwan-Do bereikt de bal nog maar net als eerste. Kateshi is nu in balbezit. Kateshi geeft een hoge lob. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Hwan-Do de bal. Kwoon-Wang rent richting de bal. Hwan-Do verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Sun is nu in balbezit. Chan-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yong-Byung met de inworp. Wang-Young is nu in balbezit. Hwan-Do legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wang-Young is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wang-Young zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchoonbuk Kwoomang - zlzldmlcks 0:2

73e minuut.
Park-Sing speelt de bal door. Hiu-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Hyu geeft een hoge lob. Cheng-Ling rent richting de bal. Cheng-Ling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chyu-Li rent richting de bal. Chan-Ying onderschept slim de pass. Chan-Ying geeft een hoge lob. Kwoon-Bum rent richting de bal. Kwoon-Bum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchoonbuk Kwoomang 54%, zlzldmlcks 46%.
Buchoonbuk Kwoomang - zlzldmlcks 0:2