Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Poohbuk Mingik Buchoonbuk Kwoomeng
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Cheng-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadongh verovert de bal door een tackle van achteren. Hadongh met een sublieme pass. Kyuong-Soo is nu in balbezit. Kyuong-Soo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Poohbuk Mingik - Buchoonbuk Kwoomeng 1:0

31e minuut.
Kyuong-Yong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadongh rent richting de bal. Hadongh passt de bal met de wreef. Kyuong-Soo is nu in balbezit. Kyuong-Soo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Kyuong-Yo de bal. Won-Song is nu in balbezit. Cheng-Won begaat een overtreding. Cheng-Won krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Chan-Hyuong met een snelle inworp. Cheng-Won rent richting de bal. Cheng-Won schiet op doel. Daar is Tsun-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Hyu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Wang-Lin is nu in balbezit. Wang-Lin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tsun-Park de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
96.Poohbuk Mingik - Buchoonbuk Kwoomeng 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Poohbuk Mingik 44%, Buchoonbuk Kwoomeng 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
96.Poohbuk Mingik - Buchoonbuk Kwoomeng 1:1

50e minuut.
Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Won is nu in balbezit. Hadongh geeft de bal voor. Daar is Chyu-Hyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyu-Hyung geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Du-Ri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lee rent richting de bal. Met opzet legt Kyuong-Soo zijn tegenspeler op de grond. Kyuong-Soo krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kyuong-Yong kopt de bal weg. Wang-Lee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Du-Ri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyuong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Poohbuk Mingik - Buchoonbuk Kwoomeng 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Poohbuk Mingik 48%, Buchoonbuk Kwoomeng 52%.
96.Poohbuk Mingik - Buchoonbuk Kwoomeng 2:1