Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seul Samurai cdscxzc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ling-Sun rent richting de bal. Ling-Sun geeft een lange en hoge pass. Ling-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Yang is nu in balbezit. Ling-Yang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ling-Sun onderschept slim de pass. Ling-Sun speelt de bal door. Ling-Yang is nu in balbezit. Ling-Yang haalt uit met een fantastische trap. Habuke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - cdscxzc 1:0

31e minuut.
Kwon-Hyun krijgt zijn hoofd ertegen. Han-Hyung onderschept slim de pass. Lee-Sun is nu in balbezit. Lee-Sun haalt uit met een fantastische trap. Tae-Uk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seul Samurai - cdscxzc 1:1

31e minuut.
Ling-Yang heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Sun rent richting de bal. Ling-Sun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ling-Sun krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ling-Sun is nu in balbezit. Jee-Gui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ling-Sun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ling-Sun neemt de penalty, wat een uithaal! Hatoshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - cdscxzc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 46%, cdscxzc 54%.
Seul Samurai - cdscxzc 2:1

48e minuut.
Chan-Sin rent richting de bal. Chan-Sin geeft de bal voor. Ling-Sun probeert naar een medespeler te passen. Ling-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Yang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chan-Sin rent richting de bal. Hikedo onderschept slim de pass. Ling-Sun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ling-Sun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Lee-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Young passt de bal zonder na te denken. Ling-Yang is nu in balbezit. Ling-Yang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seul Samurai - cdscxzc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seul Samurai 44%, cdscxzc 56%.
Seul Samurai - cdscxzc 3:1