Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunnwon Hee Lee team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Yong-Bum is nu in balbezit. Hyun-Jae onderschept slim de pass. Hyun-Jae geeft de bal voor. Kyu-Kwoon rent richting de bal. Kyu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Park-Kwo bokst de bal weg.

5e minuut.
Hamato passt de bal zonder na te denken. Ling-Sing is nu in balbezit. Met opzet legt Lo-Jong zijn tegenspeler op de grond. Ling-Sing wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Chyu-Young geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lee-Kwoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Wan is nu in balbezit. Cheng-Wan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chyu-Young is nu in balbezit. Chyu-Young geeft de bal voor. Kyu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Park-Kwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnwon Hee - Lee team 1:0

39e minuut.
Cheng-Wan passt de bal met de wreef. Chyu-Young is nu in balbezit. Chyu-Young geeft de bal voor. Lee-Kwoon rent richting de bal. Lee-Kwoon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnwon Hee 54%, Lee team 46%.
Chunnwon Hee - Lee team 1:0

54e minuut.
Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun geeft de bal voor. Kyuong-Lee is nu in balbezit. Kyu-Kwoon onderschept slim de pass. Kyu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Park-Kwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Kyu-Hyun de bal. Lo-Jong is nu in balbezit. Lo-Jong passt de bal in één keer door. Kyu-Kwoon rent richting de bal. Kyu-Kwoon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hyun-Jae raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Won-Kwon komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kyu-Kwoon is nu in balbezit. Won-Kwon rent richting de bal. Choi-Kahn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Won-Kwon raakt geblesseerd tijdens het duel. Won-Kwon zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnwon Hee 36%, Lee team 64%.
Chunnwon Hee - Lee team 1:0