Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Hang Jangmabuk Bukgong Mingma
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lo-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Kahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Kahn met een sublieme pass. Zuhi rent richting de bal. Zuhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Yang-Lee onderschept slim de pass. Zuhi rent richting de bal. Zuhi passt de bal zonder na te denken. Tae-Byung is nu in balbezit. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sung-Yong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hwan-Won komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Hwan-Won geeft een hoge lob. Lee-Kyu is nu in balbezit. Lee-Kyu passt de bal zonder na te denken. Hwan-Won rent richting de bal. Hwan-Won haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Kun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lee-Kyu is nu in balbezit. Lee-Kyu geeft de bal voor. Tae-Byung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. Hakira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Yang-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Lee geeft de bal voor. Kyu-Lee kopt de bal weg. Klungelig pakt Tae-Byung de bal. Tae-Byung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 42%, Bukgong Mingma 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Hang Jangmabuk - Bukgong Mingma 0:0

59e minuut.
Kyuong-Soo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsun-Seng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Seng passt de bal in één keer door. Zuhi is nu in balbezit. Zuhi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ling-Yang trapt de bal weg van het doel. Kyu-Li controleert de bal met de borst. Zuhi speelt de bal door. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ... Hakira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cheng-Tea kopt de bal weg. Yang-Lim heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Won rent richting de bal. Yang-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lim haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kyu-Lee rent richting de bal. Zuhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhi passt de bal met de wreef. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kyu-Li met een sublieme pass. Lo-Cheng speelt de bal door. Cheng-Lee geeft de bal voor. Yang-Lim rent richting de bal. Yang-Lim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 50%, Bukgong Mingma 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Hang Jangmabuk - Bukgong Mingma 0:0