Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukgong Mingma Pooh-Hang Jangmabuk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Choi-Kahn geeft een lange en hoge pass. Kyu-Lee is nu in balbezit. Tae-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Byung schiet op doel. Hakira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Mingma - Pooh-Hang Jangmabuk 0:1

17e minuut.
Sung-Yong passt de bal zonder na te denken. Cheng-Yong rent richting de bal. Lo-Jang is nu in balbezit. Sung-Yong is nu in balbezit. Sung-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukgong Mingma - Pooh-Hang Jangmabuk 1:1

23e minuut.
Sung-Yong passt de bal met de wreef. Daar is Lo-Cheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo-Cheng passt de bal met de wreef. Cheng-Yong is nu in balbezit. Cheng-Yong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Byung-Jae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sung-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Cheng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sung-Yong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sung-Yong neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ling-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuong-Soo met een sublieme pass. Cheng-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Yong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. Lo-Hyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kyuong-Soo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sung-Yong is nu in balbezit. Sung-Yong met een sublieme pass. Cheng-Yong is nu in balbezit. Cheng-Yong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Mingma 41%, Pooh-Hang Jangmabuk 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukgong Mingma - Pooh-Hang Jangmabuk 1:1

59e minuut.
Klungelig pakt Zuhi de bal. Zuhi passt de bal zonder na te denken. Lo-Hyu rent richting de bal. Tae-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Byung schiet op doel. Hakira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Yang-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lee speelt de bal door. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ... Ling-Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tsun-Seng neemt de hoekschop. Klungelig pakt Choi-Kahn de bal. Choi-Kahn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukgong Mingma - Pooh-Hang Jangmabuk 1:2

83e minuut.
Yang-Lee is nu in balbezit. Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Yong met een sublieme pass. Cheng-Yong rent richting de bal. Cheng-Yong haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukgong Mingma 49%, Pooh-Hang Jangmabuk 51%.
Bukgong Mingma - Pooh-Hang Jangmabuk 1:2