Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyecheon Hee FC Tamazaki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Hadongh de bal. Jee-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Li met een sublieme pass. Joon-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Bum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Shin-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Shin-Lee geeft een hoge lob. Joon-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Bum draait met de bal, schiet en ... Yong-Li probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Hee - FC Tamazaki 1:0

30e minuut.
Jee-Li is nu in balbezit. Chan-Hyuong verovert de bal door een tackle van achteren. Chan-Hyuong speelt de bal door. Hakito is nu in balbezit. Hakito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Hee 55%, FC Tamazaki 45%.
Gyecheon Hee - FC Tamazaki 1:0

58e minuut.
Chan-Hyuong rent richting de bal. Zuhi rent richting de bal. Zuhi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hakito de bal. Hakito haalt uit met een fantastische trap. Bum-Joon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zuhi rent richting de bal. Zuhi geeft een hoge lob. Kwoon-Choi rent richting de bal. Joon-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Bum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Won-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Gui speelt de bal door. Hakito is nu in balbezit. Hakito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Hadongh heeft problemen om de bal te vangen. Hakito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zuhi. Zuhi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kwoon-Hyun met een sublieme pass. Yang-Yong rent richting de bal. Shin-Lee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shin-Lee krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Hamiko geeft een lange en hoge pass. Joon-Bum rent richting de bal. Joon-Bum probeert naar een medespeler te passen. Song-Lee rent richting de bal. Song-Lee geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Hee 60%, FC Tamazaki 40%.
Gyecheon Hee - FC Tamazaki 1:0