Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Hang Jangmabuk Lee team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cheng-Lin probeert naar een medespeler te passen. Zuhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhi passt de bal met de wreef. Tae-Byung is nu in balbezit. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kyuong-Lee kopt de bal weg. Yong-Bum heeft problemen om de bal te vangen. Zuhi is nu in balbezit. Zuhi draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kyuong-Lee de bal. Park-Kwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Yong-Bum rent richting de bal. Zuhi is nu in balbezit. Zuhi passt de bal met de wreef. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ... Park-Kwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Hang Jangmabuk - Lee team 1:0

11e minuut.
Lo-Cheng heeft problemen om de bal te vangen. Choi-Kahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Kahn probeert naar een medespeler te passen. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lee-Kyu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyuong-Lee de bal. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. Park-Kwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Hang Jangmabuk - Lee team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 49%, Lee team 51%.
Pooh-Hang Jangmabuk - Lee team 2:0

58e minuut.
Lee-Kyu met een snelle inworp. Yong-Bum is nu in balbezit. Zuhi onderschept slim de pass. Zuhi speelt de bal door. Lee-Kyu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hiu-Kwoon passt de bal in één keer door. Yang-Lee is nu in balbezit. Cheng-Wan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Wan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft een hoge lob. Lo-Cheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Li schiet op doel. Hwan-Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 38%, Lee team 62%.
Pooh-Hang Jangmabuk - Lee team 2:0