Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tamazaki Lee team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kyu-Hyun geeft een hoge lob. Daar is Lee-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Cheng-Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Wan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tamazaki - Lee team 0:1

16e minuut.
Hadongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadongh onderschept slim de pass. Hakito rent richting de bal. Hakito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cheng-Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Yong-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Bum geeft een lange en hoge pass. Cheng-Wan is nu in balbezit. Cheng-Wan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwoon onderschept slim de pass. Lee-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Kyu-Li rent richting de bal. Kyu-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tamazaki - Lee team 0:2

31e minuut.
Hokkade speelt de bal door. Kyung-Doo geeft de bal voor. Daar is Won-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyu-Li rent richting de bal. Kyu-Li schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yong-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tamazaki 50%, Lee team 50%.
FC Tamazaki - Lee team 0:2

51e minuut.
Klungelig pakt Lee-Dae de bal. Lee-Dae geeft een hoge lob. Kyu-Hyun kopt de bal weg. Hadongh rent richting de bal. Hadongh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Kwoon-Hyun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lee-Kwoon met de inworp. Cheng-Wan is nu in balbezit. Cheng-Wan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Lee-Dae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Wan passt de bal zonder na te denken. Kyu-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hadongh passt de bal zonder na te denken. Choi-Kahn heeft problemen om de bal te vangen. Hakito is nu in balbezit. Hakito draait met de bal, schiet en ... Park-Kwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yong-Bum is nu in balbezit. Lee-Dae verovert de bal door een tackle van achteren. Kyung-Doo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kyung-Doo krijgt een gele kaart. Lee-Dae raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lee-Dae kan niet meer verder spelen. Yang-Yong komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Yang-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Wan verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Wan probeert naar een medespeler te passen. Kyu-Li is nu in balbezit. Kyu-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tamazaki 53%, Lee team 47%.
FC Tamazaki - Lee team 0:2