Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunnwon Hee Gyecheon Hee
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Hiu-Hyuong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Song-Lee met een snelle inworp. Jee-Li is nu in balbezit. Jee-Li passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hwan-Park passt de bal zonder na te denken. Won-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Kwon passt de bal met de wreef. Kyu-Kwoon rent richting de bal. Kyu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hamato geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ling-Choi met de inworp. Jee-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Li geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lin geeft een hoge lob. Kwoon-Son heeft problemen om de bal te vangen. Won-Kwon rent richting de bal. Won-Kwon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnwon Hee 57%, Gyecheon Hee 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chunnwon Hee - Gyecheon Hee 0:0

46e minuut.
Kwoon-Son is nu in balbezit. Kyu-Kwoon onderschept slim de pass. Won-Kwon rent richting de bal. Kyu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Kwoon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zuhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun is nu in balbezit. Hyun passt de bal met de wreef. Lo-Jong rent richting de bal. Lo-Jong geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnwon Hee - Gyecheon Hee 1:0

53e minuut.
Kyu-Kwoon is nu in balbezit. Zuhi is nu in balbezit. Kyu-Kwoon rent richting de bal. Won-Kwon rent richting de bal. Won-Kwon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dohashi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hwan-Park zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Won-Kwon rent richting de bal. Won-Kwon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dohashi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Yang-Lin de bal. Yang-Lin probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Park geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnwon Hee 34%, Gyecheon Hee 66%.
Chunnwon Hee - Gyecheon Hee 1:0