Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lee team DaeguFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hwan-Jung onderschept slim de pass. Daar is Ling-Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Young passt de bal zonder na te denken. Won-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Hyun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Tsun-Kim rent richting de bal. Tsun-Kim passt de bal met de wreef. Joon-Kun is nu in balbezit. Hwan-Jung onderschept slim de pass. Hwan-Jung geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cheng-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Ying geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hokkade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Wan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Joon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Kim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joon-Kun. Joon-Kun krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hatoshi onderschept slim de pass. Hatoshi passt de bal met de wreef. Kyu-Hyun met een sublieme pass. Ling-Young is nu in balbezit. Ling-Young haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tsun-Kim onderschept slim de pass. Lo-Jang is nu in balbezit. Lo-Jang met een sublieme pass. Won-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cheng-Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Wan speelt de bal door. Klungelig pakt Kyu-Li de bal. Kyu-Li schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yang-Kwoo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee team 48%, DaeguFC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lee team - DaeguFC 0:0

86e minuut.
Kyu-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Ying rent richting de bal. Kyu-Li onderschept slim de pass. Kyu-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lee team - DaeguFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee team 58%, DaeguFC 42%.
Lee team - DaeguFC 1:0