Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Hang Jangmabuk Gyecheon Hee
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Joon-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lin is nu in balbezit. Joon-Bum onderschept slim de pass. Joon-Bum draait met de bal, schiet en ... Hwan-Kun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Hang Jangmabuk - Gyecheon Hee 0:1

9e minuut.
Tsun-Seng met de inworp. Zuhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuhi geeft een lange en hoge pass. Lee-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zuhi passt de bal met de wreef. Dohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung onderschept slim de pass. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ... Bum-Joon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pooh-Hang Jangmabuk - Gyecheon Hee 1:1

25e minuut.
Joon-Bum is nu in balbezit. Ling-Yong onderschept slim de pass. Jee-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Bum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shin-Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soo-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Kwon passt de bal in één keer door. Joon-Bum is nu in balbezit. Joon-Bum schiet op doel. Hwan-Kun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 52%, Gyecheon Hee 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Hang Jangmabuk - Gyecheon Hee 1:1

54e minuut.
Joon-Bum heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Li rent richting de bal. Cheng-Lin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheng-Lin krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tae-Byung kopt de bal weg. Zuhi heeft problemen om de bal te vangen. Dohashi is nu in balbezit. Tae-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. Bum-Joon bokst de bal weg.

80e minuut.
Bum-Joon trapt de bal weg van het doel. Yang-Lee kopt de bal weg. Dohashi heeft problemen om de bal te vangen. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 48%, Gyecheon Hee 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pooh-Hang Jangmabuk - Gyecheon Hee 1:1