Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyecheon Hee Pooh-Hang Jangmabuk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Joon-Bum de bal. Joon-Bum passt de bal in één keer door. Zuhi is nu in balbezit. Tae-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 0:1

25e minuut.
Tae-Byung is nu in balbezit. Tae-Byung schiet op doel. Dohashi probeert de bal aan de voet te houden. Choi-Kahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Kahn schiet op doel. Bum-Joon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tae-Byung springt en kopt de bal. Bum-Joon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kwoon-Son heeft problemen om de bal te vangen. Kwoon-Son geeft een hoge lob. Daar is Cheng-Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joon-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Bum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 1:1

40e minuut.
Choi-Kahn kopt de bal weg. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Dohashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung onderschept slim de pass. Tae-Byung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Hee 67%, Pooh-Hang Jangmabuk 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 1:1

54e minuut.
Zuhi is nu in balbezit. Zuhi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Joon-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tae-Byung is nu in balbezit. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ... Bum-Joon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 1:2

80e minuut.
Yang-Lee onderschept slim de pass. Yang-Lee geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joon-Gui de bal. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 1:3

83e minuut.
Yang-Lee geeft de bal voor. Joon-Gui is nu in balbezit. Tae-Byung onderschept slim de pass. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. Bum-Joon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 1:4

86e minuut.
Lo-Jang kopt de bal weg. Jee-Li heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Bum rent richting de bal. Joon-Bum draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lo-Jang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Hee 60%, Pooh-Hang Jangmabuk 40%.
Gyecheon Hee - Pooh-Hang Jangmabuk 2:4