Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Hang Jangmabuk FC Tamazaki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Doeltrap. Hwan-Kun met een harde bal richting middenveld. Won-Kwon kopt de bal weg. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Chan-Hyuong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choi-Kahn kopt de bal weg. Tae-Byung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tae-Byung schiet op doel. Yong-Li werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

7e minuut.
Hadongh heeft problemen om de bal te vangen. Hadongh passt de bal in één keer door. Lo-Cheng is nu in balbezit. Hakito verovert de bal door een tackle van achteren. Hakito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Hang Jangmabuk - FC Tamazaki 0:1

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hwan-Kun niet meer kan verder spelen. Han-Ying komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Won-Gui geeft de bal voor. Inworp. Lee-Kyu met de inworp. Won-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Kwon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lee-Dae rent richting de bal. Lee-Dae passt de bal zonder na te denken. Chan-Hyuong rent richting de bal. Tae-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Byung schiet op doel. Yong-Li bokst de bal weg.

45e minuut.
Choi-Kahn probeert naar een medespeler te passen. Tae-Byung rent richting de bal. Won-Gui rent richting de bal. Tae-Byung onderschept slim de pass. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 48%, FC Tamazaki 52%.
Pooh-Hang Jangmabuk - FC Tamazaki 0:1

61e minuut.
Won-Kwon schiet op doel. Klungelig pakt Won-Gui de bal. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ... Won-Gui probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pooh-Hang Jangmabuk - FC Tamazaki 1:1

69e minuut.
Lee-Kyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwoon-Choi is nu in balbezit. Choi-Kahn rent richting de bal. Choi-Kahn geeft een hoge lob. Tae-Byung is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Hang Jangmabuk - FC Tamazaki 2:1

70e minuut.
Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Won-Gui is nu in balbezit. Tae-Byung onderschept slim de pass. Tae-Byung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Han-Ying met een sublieme pass. Tsun-Seng kopt de bal weg. Kwoon-Hyun probeert de bal aan de voet te houden. Tae-Byung rent richting de bal. Tae-Byung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Won-Gui is nu in balbezit. Won-Gui geeft een lange en hoge pass. Hadongh heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Lee rent richting de bal. Yang-Lee geeft een lange en hoge pass. Yong-Li bokst de bal weg.

86e minuut.
Yang-Lee met een sublieme pass. Cheng-Lin met een sublieme pass. Won-Kwon probeert naar een medespeler te passen. Tae-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Byung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Won-Gui de bal onder controle te krijgen. Yong-Li bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 44%, FC Tamazaki 56%.
Pooh-Hang Jangmabuk - FC Tamazaki 2:1