Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaeguFC Chunnwon Hee
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Lee met een snelle inworp. Ling-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Young schiet op doel. Daar is Ling-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Chong bokst de bal weg. Won-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Hyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Chunnwon Hee 1:0

14e minuut.
Kyuong-Li rent richting de bal. Ling-Young probeert naar een medespeler te passen. Won-Hyun is nu in balbezit. Won-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Chunnwon Hee 2:0

18e minuut.
Ling-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Young geeft een hoge lob. Won-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Ling-Sun probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Yang-Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Young rent richting de bal. Ling-Young passt de bal zonder na te denken. Won-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Hyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DaeguFC - Chunnwon Hee 3:0

37e minuut.
Lo-Jang rent richting de bal. Yang-Lin is nu in balbezit. Lo-Jang begaat een overtreding. Yang-Lin raakt geblesseerd tijdens het duel. Yang-Lin met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lee-Kyung met een harde bal richting middenveld. Lee-Lee kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsun-Kim de bal. Kyu-Kwoon is nu in balbezit. Kyu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaeguFC 51%, Chunnwon Hee 49%.
DaeguFC - Chunnwon Hee 3:0

46e minuut.
Won-Kwon met een sublieme pass. Kyu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Young schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ling-Young moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ling-Young schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Kyu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Kwoo rent richting de bal. Won-Kwon verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Kwon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaeguFC 65%, Chunnwon Hee 35%.
DaeguFC - Chunnwon Hee 3:0