Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEL 1930 Keraynos Patelwn
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Yoldaşlar rent richting de bal. Yoldaşlar geeft de bal voor. Inworp. Yetkili met de inworp. Menoikou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Beyidoğlu Önen de bal onder controle te krijgen. Aristotelous is nu in balbezit. Beyidoğlu Önen onderschept slim de pass. Paletsios rent richting de bal. Paletsios draait met de bal, schiet en ... Zacharatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Paletsios de bal onder controle te krijgen. Lympouras is nu in balbezit. Paletsios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Paletsios moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paletsios schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lympouras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lympouras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 37%, Keraynos Patelwn 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEL 1930 - Keraynos Patelwn 0:0

55e minuut.
Şevket trapt de bal weg van het doel. Yetkili kan de bal niet met de borst controleren. Yiasemi begaat een overtreding. Yetkili raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Garip passt de bal met de wreef. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bayramoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 39%, Keraynos Patelwn 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEL 1930 - Keraynos Patelwn 0:0