Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keraynos Patelwn AEL 1930
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Photiou rent richting de bal. Yetkili rent richting de bal. Photiou verovert de bal door een tackle van achteren. Photiou geeft de bal voor. Paletsios springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Photiou rent richting de bal. Miltiadous onderschept slim de pass. Miltiadous probeert naar een medespeler te passen. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Yetkili de bal. Yetkili probeert naar een medespeler te passen. Emin is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yiasemi neemt de hoekschop. Zanetou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - AEL 1930 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 48%, AEL 1930 52%.
Keraynos Patelwn - AEL 1930 1:0

49e minuut.
Şevket heeft problemen om de bal te vangen. Bayramoğlu kopt de bal weg. Daar is Paletsios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous draait met de bal, schiet en ... Zanetou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - AEL 1930 2:0

76e minuut.
Garip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous geeft de bal voor. Şevket kopt de bal weg. Emin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kanaris geeft de bal voor. Inworp. Garip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 69%, AEL 1930 31%.
Keraynos Patelwn - AEL 1930 2:0