Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cztpowe FC.Dinamo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Zachariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachariou geeft de bal voor. Klungelig pakt Athanasiou de bal. Varer bereikt de bal nog maar net als eerste. Varer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cztpowe - FC.Dinamo 1:0

24e minuut.
Zachariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris speelt de bal door. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Afxentiou geeft een hoge lob. Miamiliotis is nu in balbezit. Miamiliotis geeft een lange en hoge pass. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paulou rent richting de bal. Paulou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Louvaris verovert de bal door een tackle van achteren. Louvaris passt de bal met de wreef. Zachariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Miamiliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Miamiliotis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 59%, FC.Dinamo 41%.
cztpowe - FC.Dinamo 1:0

51e minuut.
Athanasiou onderschept slim de pass. Genagritis rent richting de bal. Athanasiou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Athanasiou krijgt een gele kaart. Genagritis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genagritis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
cztpowe - FC.Dinamo 2:0

75e minuut.
Akif is nu in balbezit. Pieridis is nu in balbezit. Pieridis probeert naar een medespeler te passen. Varer is nu in balbezit. Varer schiet op doel. Öztoprak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cztpowe 24%, FC.Dinamo 76%.
cztpowe - FC.Dinamo 2:0