Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keraynos Patelwn Marios FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Grivas passt de bal met de wreef. Constantas is nu in balbezit. Aşçıoğulları begaat een overtreding. Aşçıoğulları krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Inworp. Yiasemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayramoğlu is nu in balbezit. Efthimiou verovert de bal door een tackle van achteren. Efthimiou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bayramoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aristotelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Grivas controleert de bal met de borst. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaris onderschept slim de pass. Pittas verovert de bal door een tackle van achteren. Pittas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Yiasemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arman komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Photiou onderschept slim de pass. Efthimiou probeert naar een medespeler te passen. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous draait met de bal, schiet en ... Garip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - Marios FC 1:0

23e minuut.
Pittas rent richting de bal. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Şevket de bal onder controle te krijgen. Özkardaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keraynos Patelwn - Marios FC 1:1

27e minuut.
Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas is nu in balbezit. Vamvakas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas onderschept slim de pass. Grivas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zografos zal de hoekschop nemen. Papachristou kopt de bal weg. Daar is Kanaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittas rent richting de bal. Pittas schiet op doel. Özkardaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - Marios FC 1:2

38e minuut.
Kantzilieris rent richting de bal. Papachristou verovert de bal door een tackle van achteren. Papachristou probeert naar een medespeler te passen. Grivas rent richting de bal. Grivas schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 55%, Marios FC 45%.
Keraynos Patelwn - Marios FC 1:2

47e minuut.
Bayramoğlu speelt de bal door. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou met een sublieme pass. Arman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Efthimiou is nu in balbezit. Izbul rent richting de bal. Aristotelous onderschept slim de pass. Efthimiou rent richting de bal. Efthimiou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keraynos Patelwn - Marios FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 41%, Marios FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keraynos Patelwn - Marios FC 2:2