Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marios FC Keraynos Patelwn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Paletsios passt de bal in één keer door. Efthimiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu rent richting de bal. Efthimiou onderschept slim de pass. Efthimiou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bayramoğlu probeert naar een medespeler te passen. Poyadjis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kantzilieris de bal. Papachristou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papachristou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas passt de bal zonder na te denken. Pittas heeft problemen om de bal te vangen. Grivas is nu in balbezit. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kantzilieris heeft problemen om de bal te vangen. Kantzilieris met een sublieme pass. Prokopis is nu in balbezit. Efthimiou onderschept slim de pass. Efthimiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izbul met een snelle inworp. Aşçıoğulları heeft problemen om de bal te vangen. Paletsios onderschept slim de pass. Paletsios geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 56%, Keraynos Patelwn 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marios FC - Keraynos Patelwn 0:0

53e minuut.
Zografos rent richting de bal. Zografos speelt de bal door. Pittas rent richting de bal. Pittas schiet op doel. Şevket kopt de bal weg. Özkardaş bokst de bal weg.

71e minuut.
Kantzilieris is nu in balbezit. Papachristou onderschept slim de pass. Papachristou speelt de bal door. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - Keraynos Patelwn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 48%, Keraynos Patelwn 52%.
Marios FC - Keraynos Patelwn 1:0