Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEL 1930 DYNAMO LATSIA CY FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Beyidoğlu Önen trapt de bal weg. Daar is Güneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miltiadous met een sublieme pass. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kokkinos probeert de bal met de borst te controleren. Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneş met een sublieme pass. Garip is nu in balbezit. Garip geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lympouras kopt de bal weg. Bayramoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu onderschept slim de pass. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lympouras kopt de bal weg. Güneş is nu in balbezit. Bayramoğlu onderschept slim de pass. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap. Erginel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - DYNAMO LATSIA CY FC 1:0

29e minuut.
Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miltiadous is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lympouras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garip is nu in balbezit. Garip geeft een hoge lob. Tartaros kopt de bal weg. Erginel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Menoikou rent richting de bal. Menoikou geeft de bal voor. Lympouras is nu in balbezit. Garip bereikt de bal nog maar net als eerste. Garip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - DYNAMO LATSIA CY FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 34%, DYNAMO LATSIA CY FC 66%.
AEL 1930 - DYNAMO LATSIA CY FC 2:0

47e minuut.
Yetkili is nu in balbezit. Yetkili geeft een lange en hoge pass. Bayramoğlu rent richting de bal. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Erginel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Afxentiou probeert naar een medespeler te passen. Garip bereikt de bal nog maar net als eerste. Garip probeert naar een medespeler te passen. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Afxentiou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garip is nu in balbezit. Garip geeft de bal voor. Bayramoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - DYNAMO LATSIA CY FC 3:0

67e minuut.
Tartaros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menoikou rent richting de bal. Zoitsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoitsas geeft een hoge lob. Bayramoğlu kopt de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kokkinos rent richting de bal. Miltiadous onderschept slim de pass. Tartaros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miltiadous is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miltiadous legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - DYNAMO LATSIA CY FC 4:0

71e minuut.
Lympouras passt de bal met de wreef. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous passt de bal in één keer door. Bayramoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yetkili onderschept slim de pass. Yetkili geeft een hoge lob. Tartaros heeft problemen om de bal te vangen. Bayramoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 47%, DYNAMO LATSIA CY FC 53%.
AEL 1930 - DYNAMO LATSIA CY FC 4:0