Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
عادل رونالدينهو FC.Dinamo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.4 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Louvaris rent richting de bal. Louvaris draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Paraskeua de bal. Akrivakos met een sublieme pass. Daar is Paulou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şevketoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Aggelides geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cengiz met een snelle inworp. Tümen is nu in balbezit. Tümen geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
عادل رونالدينهو - FC.Dinamo 1:0

20e minuut.
Aggelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelides passt de bal in één keer door. Daar is Skannavias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen rent richting de bal. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paletsios onderschept slim de pass. Louvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris schiet op doel. Şevketoğlu bokst de bal weg. Louvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
عادل رونالدينهو - FC.Dinamo 1:1

26e minuut.
Paraskeua geeft een hoge lob. Paletsios is nu in balbezit. Paulou verovert de bal door een tackle van achteren. Louvaris is nu in balbezit. Louvaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
عادل رونالدينهو - FC.Dinamo 1:2

27e minuut.
Tümen rent richting de bal. Louvaris is nu in balbezit. Louvaris passt de bal met de wreef. Paulou is nu in balbezit. Paulou schiet op doel. Şevketoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Akrivakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris draait met de bal, schiet en ... Şevketoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
عادل رونالدينهو - FC.Dinamo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عادل رونالدينهو 64%, FC.Dinamo 36%.
عادل رونالدينهو - FC.Dinamo 1:3

61e minuut.
Lemesios geeft de bal voor. Inworp. Miamiliotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louvaris rent richting de bal. Louvaris geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şevketoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Afxentiou is nu in balbezit. Şahinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aggelides passt de bal met de wreef. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen geeft een lange en hoge pass. Öztoprak bokst de bal weg. Skannavias is nu in balbezit. Skannavias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
عادل رونالدينهو - FC.Dinamo 2:3

87e minuut.
Lemesios is nu in balbezit. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris passt de bal zonder na te denken. Paulou rent richting de bal. Paulou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: عادل رونالدينهو 52%, FC.Dinamo 48%.
عادل رونالدينهو - FC.Dinamo 2:3