Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon92 cztpowe
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Targen rent richting de bal. Atalay onderschept slim de pass. Atalay passt de bal met de wreef. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Eralp geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albayrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsierkezos rent richting de bal. Tsierkezos haalt uit met een fantastische trap. Mut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canver heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon92 - cztpowe 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon92 50%, cztpowe 50%.
apollon92 - cztpowe 1:0

52e minuut.
Physentzides heeft problemen om de bal te vangen. Pieridis is nu in balbezit. Physentzides begaat een overtreding. Pieridis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pieridis kan niet meer verder spelen. Özadam komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Genagritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsierkezos rent richting de bal. Tsierkezos passt de bal met de wreef. Gilanlıoğlu rent richting de bal. Gilanlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Eralp verovert de bal door een tackle van achteren. Genagritis met een sublieme pass. Varer rent richting de bal. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel. Manyera bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kyriakidis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gunbay met de inworp. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon92 58%, cztpowe 42%.
apollon92 - cztpowe 1:0