Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNAMO LATSIA CY FC Keraynos Patelwn
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
hopeless Passen hopeless
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Kanaris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papavasiliou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mouchtaris is nu in balbezit. Mouchtaris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özkardaş trapt de bal weg van het doel. Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Güneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios verovert de bal door een tackle van achteren. Paletsios speelt de bal door. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Paletsios heeft problemen om de bal te vangen. Paletsios met een sublieme pass. Aristotelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios is nu in balbezit. Paletsios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şevket trapt de bal weg. Paletsios rent richting de bal. Paletsios draait met de bal, schiet en ... Tartaros probeert de bal aan de voet te houden. Erginel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kokkinos met een sublieme pass. Moraris rent richting de bal. Kanaris is nu in balbezit. Moraris verovert de bal door een tackle van achteren. Moraris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMO LATSIA CY FC 60%, Keraynos Patelwn 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DYNAMO LATSIA CY FC - Keraynos Patelwn 0:0

71e minuut.
Kantzilieris rent richting de bal. Papavasiliou verovert de bal door een tackle van achteren. Papavasiliou passt de bal met de wreef. Moraris rent richting de bal. Moraris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kantzilieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantzilieris geeft de bal voor. Tartaros probeert de bal met de borst te controleren. Paletsios rent richting de bal. Paletsios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMO LATSIA CY FC 58%, Keraynos Patelwn 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DYNAMO LATSIA CY FC - Keraynos Patelwn 0:0