Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEL 1930 Marios FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bayramoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tekbıyık komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Daar is Pittas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emin is nu in balbezit. Pittas onderschept slim de pass. Grivas is nu in balbezit. Grivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Miltiadous probeert naar een medespeler te passen. Garip probeert naar een medespeler te passen. Emin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekbıyık rent richting de bal. Tekbıyık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - Marios FC 1:0

9e minuut.
Lympouras met een snelle inworp. Garip speelt de bal door. Miltiadous is nu in balbezit. Tekbıyık rent richting de bal. Tekbıyık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - Marios FC 2:0

19e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Lympouras onderschept slim de pass. Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas rent richting de bal. Grivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garip trapt de bal weg. Lympouras kopt de bal weg. Tekbıyık is nu in balbezit. Tekbıyık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Poyadjis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garip met de inworp. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 55%, Marios FC 45%.
AEL 1930 - Marios FC 2:0

52e minuut.
Zografos is nu in balbezit. Afxentiou verovert de bal door een tackle van achteren. Afxentiou met een sublieme pass. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous met een sublieme pass. Garip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bayramoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Agapiou is nu in balbezit. Garip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garip krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Miltiadous heeft problemen om de bal te vangen. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... Prokopis probeert de bal met de borst te controleren. Tekbıyık rent richting de bal. Tekbıyık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tekbıyık met een sublieme pass. Garip bereikt de bal nog maar net als eerste. Agapiou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agapiou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 40%, Marios FC 60%.
AEL 1930 - Marios FC 2:0