Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Dinamo apollon92
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Loizou de bal. Targen is nu in balbezit. Louvaris verovert de bal door een tackle van achteren. Paulou rent richting de bal. Paulou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Aggelides passt de bal met de wreef. Tartaros rent richting de bal. Louvaris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Louvaris naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Paraskeua geeft de bal voor. Miamiliotis is nu in balbezit. Koutsoloukas begaat een overtreding. Koutsoloukas krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Panagides geeft de bal voor. Paulou rent richting de bal. Paulou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kyriakidis de bal onder controle te krijgen. Manyera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Dinamo - apollon92 1:0

45e minuut.
Inworp. Paraskeua met een snelle inworp. Aggelides rent richting de bal. Aggelides draait met de bal, schiet en ... Paulou maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 50%, apollon92 50%.
FC.Dinamo - apollon92 1:0

49e minuut.
Aristocleous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miamiliotis is nu in balbezit. Miamiliotis geeft een hoge lob. Paraskeua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Paraskeua verovert de bal door een tackle van achteren. Paraskeua speelt de bal door. Paulou is nu in balbezit. Paulou schiet op doel. Manyera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Dinamo - apollon92 2:0

67e minuut.
Physentzides bereikt de bal nog maar net als eerste. Physentzides geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mina met de inworp. Paraskeua geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Loizou de bal. Physentzides bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua is nu in balbezit. Paraskeua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aggelides is nu in balbezit. Targen is nu in balbezit. Met opzet legt Aggelides zijn tegenspeler op de grond. Aggelides krijgt een gele kaart. Targen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Targen kan niet meer verder spelen. Usar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 44%, apollon92 56%.
FC.Dinamo - apollon92 2:0