Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
apollon92 FC.Dinamo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Gilanlıoğlu rent richting de bal. Louvaris met een sublieme pass. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsierkezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsierkezos schiet op doel. Öztoprak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Paraskeua rent richting de bal. Paraskeua geeft een lange en hoge pass. Miamiliotis kopt de bal weg. Gökcekuş rent richting de bal. Gökcekuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Veziroğlu passt de bal zonder na te denken. Aggelides is nu in balbezit. Aggelides passt de bal in één keer door. Gökcekuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökcekuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon92 - FC.Dinamo 0:1

31e minuut.
Physentzides rent richting de bal. Gökcekuş verovert de bal door een tackle van achteren. Targen is nu in balbezit. Gökcekuş onderschept slim de pass. Loizou speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraskeua geeft een lange en hoge pass. Tartaros heeft problemen om de bal te vangen. Louvaris is nu in balbezit. Louvaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Physentzides met een sublieme pass. Louvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris passt de bal in één keer door. Gökcekuş is nu in balbezit. Gökcekuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
apollon92 - FC.Dinamo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon92 70%, FC.Dinamo 30%.
apollon92 - FC.Dinamo 0:2

52e minuut.
Tsierkezos onderschept slim de pass. Tsierkezos speelt de bal door. Gündüzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanlıoğlu schiet op doel. Öztoprak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Physentzides bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua onderschept slim de pass. Paraskeua speelt de bal door. Louvaris is nu in balbezit. Louvaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Physentzides geeft de bal voor. Veziroğlu rent richting de bal. Albayrak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albayrak krijgt een gele kaart. Veziroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Veziroğlu met een snel genomen vrije trap. Gökcekuş is nu in balbezit. Gökcekuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Panagides geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albayrak met de inworp. Tsierkezos is nu in balbezit. Tsierkezos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
apollon92 - FC.Dinamo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: apollon92 53%, FC.Dinamo 47%.
apollon92 - FC.Dinamo 1:2