Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Dinamo Marios FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Paraskeua onderschept slim de pass. Paraskeua probeert naar een medespeler te passen. Pittas is nu in balbezit. Grivas heeft problemen om de bal te vangen. Grivas draait met de bal, schiet en ... Öztoprak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Izbul verovert de bal door een tackle van achteren. Izbul speelt de bal door. Aggelides rent richting de bal. Grivas onderschept slim de pass. Grivas draait met de bal, schiet en ... Öztoprak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Dinamo - Marios FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 56%, Marios FC 44%.
FC.Dinamo - Marios FC 0:1

54e minuut.
Aşçıoğulları met een sublieme pass. Aristocleous geeft de bal voor. Paraskeua rent richting de bal. Paraskeua haalt uit met een fantastische trap. Miamiliotis kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Athanasiou met een sublieme pass. Aşçıoğulları is nu in balbezit. Aşçıoğulları passt de bal met de wreef. Paulou rent richting de bal. Paulou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Prokopis onderschept slim de pass. Prokopis passt de bal zonder na te denken. Pittas is nu in balbezit. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Dinamo - Marios FC 0:2

64e minuut.
Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou speelt de bal door. Agapiou rent richting de bal. Paulou verovert de bal door een tackle van achteren. Paulou schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Dinamo - Marios FC 1:2

67e minuut.
Paraskeua passt de bal in één keer door. Christou bereikt de bal nog maar net als eerste. Christou passt de bal in één keer door. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Dinamo - Marios FC 1:3

75e minuut.
Pittas is nu in balbezit. Klungelig pakt Bensen de bal. Pittas onderschept slim de pass. Grivas is nu in balbezit. Grivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pittas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kondoz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 63%, Marios FC 37%.
FC.Dinamo - Marios FC 1:3