Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNAMO LATSIA CY FC FC.Dinamo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Panagides kopt de bal weg. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Papavasiliou zijn tegenspeler op de grond. Papavasiliou krijgt een gele kaart. Athanasiou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Papavasiliou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasiliou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mina de bal. Moraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMO LATSIA CY FC - FC.Dinamo 1:0

20e minuut.
Mouchtaris schiet op doel. Panagides kopt de bal weg. Mina heeft problemen om de bal te vangen. Kavelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelis schiet op doel. Öztoprak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Iaponas onderschept slim de pass. Iaponas geeft de bal voor. Bensen heeft problemen om de bal te vangen. Moraris rent richting de bal. Moraris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMO LATSIA CY FC - FC.Dinamo 2:0

25e minuut.
Aggelides rent richting de bal. Aggelides geeft een lange en hoge pass. Daar is Tartaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miamiliotis rent richting de bal. Miamiliotis draait met de bal, schiet en ... Erginel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMO LATSIA CY FC - FC.Dinamo 2:1

27e minuut.
Paraskeua is nu in balbezit. Paraskeua met een sublieme pass. Panagides rent richting de bal. Moraris is nu in balbezit. Moraris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMO LATSIA CY FC 46%, FC.Dinamo 54%.
DYNAMO LATSIA CY FC - FC.Dinamo 2:1

47e minuut.
Moraris rent richting de bal. Athanasiou onderschept slim de pass. Athanasiou probeert naar een medespeler te passen. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Moraris geeft een hoge lob. Aggelides is nu in balbezit. Mouchtaris onderschept slim de pass. Mouchtaris schiet op doel. Na een snelle pass probeert Panagides de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Aggelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelides met een sublieme pass. Zoitsas is nu in balbezit. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris geeft een lange en hoge pass. Erginel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMO LATSIA CY FC 31%, FC.Dinamo 69%.
DYNAMO LATSIA CY FC - FC.Dinamo 2:1