Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marios FC cztpowe
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Izbul speelt de bal door. Grivas rent richting de bal. Genagritis is nu in balbezit. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - cztpowe 1:0

14e minuut.
Grivas met een snelle inworp. Izbul rent richting de bal. Genagritis is nu in balbezit. Izbul verovert de bal door een tackle van achteren. Izbul geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Izbul rent richting de bal. Izbul geeft een hoge lob. Daar is Grivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondoz verovert de bal door een tackle van achteren. Kondoz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Prokopis speelt de bal door. Poyadjis speelt de bal door. Bayramoğlu is nu in balbezit. Atalay met een sublieme pass. Pieridis geeft een lange en hoge pass. Garip bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Pieridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akif is nu in balbezit. Akif passt de bal in één keer door. Genagritis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Papachristou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grivas de bal. Grivas passt de bal in één keer door. Kondoz rent richting de bal. Kondoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - cztpowe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 41%, cztpowe 59%.
Marios FC - cztpowe 2:0

49e minuut.
Genagritis heeft problemen om de bal te vangen. Kondoz rent richting de bal. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zografos onderschept slim de pass. Zografos passt de bal met de wreef. Grivas rent richting de bal. Grivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - cztpowe 3:0

72e minuut.
Zachariou probeert de bal met de borst te controleren. Zachariou geeft een lange en hoge pass. Varer bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif is nu in balbezit. Akif haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marios FC - cztpowe 3:1

81e minuut.
Izbul speelt de bal door. Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay passt de bal met de wreef. Akif rent richting de bal. Akif schiet op doel. Garip bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marios FC 55%, cztpowe 45%.
Marios FC - cztpowe 3:1