Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Dinamo Keraynos Patelwn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Aggelides speelt de bal door. Louvaris is nu in balbezit. Photiou is nu in balbezit. Louvaris verovert de bal door een tackle van achteren. Louvaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou passt de bal in één keer door. Aggelides rent richting de bal. Paletsios onderschept slim de pass. Paletsios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Paulou rent richting de bal. Louvaris rent richting de bal. Photiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris verovert de bal door een tackle van achteren. Louvaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Şevket passt de bal in één keer door. Paletsios rent richting de bal. Paletsios passt de bal zonder na te denken. Efthimiou rent richting de bal. Efthimiou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kantzilieris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arman komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Aristocleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios rent richting de bal. Paletsios speelt de bal door. Efthimiou is nu in balbezit. Efthimiou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Photiou rent richting de bal. Photiou probeert naar een medespeler te passen. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou verovert de bal door een tackle van achteren. Paulou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vamvakas kopt de bal weg. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelides is nu in balbezit. Paletsios onderschept slim de pass. Paletsios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 54%, Keraynos Patelwn 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Dinamo - Keraynos Patelwn 0:0

58e minuut.
Arman bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskeua onderschept slim de pass. Vamvakas rent richting de bal. Paraskeua verovert de bal door een tackle van achteren. Paraskeua geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yoldaşlar geeft een hoge lob. Inworp. Miamiliotis met de inworp. Louvaris is nu in balbezit. Louvaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Efthimiou rent richting de bal. Aggelides is nu in balbezit. Efthimiou onderschept slim de pass. Paletsios rent richting de bal. Paletsios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 44%, Keraynos Patelwn 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Dinamo - Keraynos Patelwn 0:0