Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keraynos Patelwn FC.Dinamo
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Photiou met een sublieme pass. Aristotelous rent richting de bal. Paletsios rent richting de bal. Paletsios schiet op doel. Öztoprak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - FC.Dinamo 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Photiou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yoldaşlar is nu in balbezit. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Aristotelous heeft problemen om de bal te vangen. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristotelous verovert de bal door een tackle van achteren. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miamiliotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Athanasiou met een sublieme pass. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keraynos Patelwn - FC.Dinamo 1:1

23e minuut.
Constantas verovert de bal door een tackle van achteren. Constantas geeft een lange en hoge pass. Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous haalt uit met een fantastische trap. Öztoprak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - FC.Dinamo 2:1

30e minuut.
Paulou rent richting de bal. Paulou schiet op doel. Şevket kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kanaris de bal onder controle te krijgen. Paulou is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paraskeua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şevket probeert de bal met de borst te controleren. Miamiliotis is nu in balbezit. Miamiliotis draait met de bal, schiet en ... Özkardaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keraynos Patelwn - FC.Dinamo 2:2

36e minuut.
Kaskiris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Efthimiou komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Klungelig pakt Constantas de bal. Louvaris is nu in balbezit. Louvaris probeert naar een medespeler te passen. Paulou rent richting de bal. Paulou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Photiou speelt de bal door. Constantas met een sublieme pass. Aristotelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletsios is nu in balbezit. Paletsios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 46%, FC.Dinamo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keraynos Patelwn - FC.Dinamo 2:2

49e minuut.
Athanasiou geeft de bal voor. Kantzilieris probeert naar een medespeler te passen. Aggelides is nu in balbezit. Paletsios rent richting de bal. Paletsios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aristotelous is nu in balbezit. Paletsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristotelous is nu in balbezit. Paletsios rent richting de bal. Paletsios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keraynos Patelwn - FC.Dinamo 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keraynos Patelwn 44%, FC.Dinamo 56%.
Keraynos Patelwn - FC.Dinamo 3:2